Menu

Kamperen

Omdat dan álle avonturen binnen handbereik zijn

Bij Kriemelberg Bushcamp ben je er zeker van dat je kampeert middenin de natuur van de prachtige Veluwe. Je hebt de keuze tussen 'back to basic' op ons natuurkampeerterrein, maar je kunt ook naar het andere uiterste: extra luxe kamperen met privé sanitair. Of boek bij je vakantie een eigen privé badkamer. 

Bij ons zijn honden toegestaan op de camping, 1 hond per plaats en uiteraard wel aan de lijn (niet op het natuurkampeerterrein Veluwe Bushcamp).

Samen met onze gasten gaan we respectvol met de natuur om en creëren daarmee een goede balans tussen natuurbehoud en recreatie. Een feestje organiseren of met grote groepen samenkomen is daarom niet toegestaan op de camping.

Online is een plaats te reserveren vanaf 2 nachten. Wil je 1 nachtje komen? Bel ons die dag even om te vragen of er plaats is.

Tip top in orde

Natuurlijk zorgen wij dat ál onze voorzieningen tip-top in orde zijn. Dat maakt van jouw kampeervakantie bij Kriemelberg Buschcamp wel zo'n ontspannen vakantie. Kies je snel een kampeerplaats op de Veluwe uit?