Menu

Restaurant 'de Stal'

Menukaart 2019 (op vrijdag en zaterdag)

Voorgerechten:

  • mandje warm brood met aioli en huisgemaakte pesto € 5
  • champignons in krokant jasje met knoflooksaus en rucola € 7
  • carpaccio van veluws rund met pijnboompitjes, pesto en rucola € 8
  • gerookte zalm met rode biet, ingelegde komkommer en croutons € 8
  • parade van voorgerechten met charcuterie (voor 2 personen) € 15

Hoofdgerechten:

  • schnitzel met zomergroenten en zigeunersaus € 14
  • huisgemaakte kipsaté met atjar, kroepoek en satésaus € 16
  • oma's stoofpotje: heerlijk zacht stoofvlees in eigen jus met zomergroenten € 17
  • malse spareribs met unieke marinade en zomergroenten € 17
  • huisgemaakte fish & chips met remoulade saus € 14
  • vegetarisch gerecht: vers gemaakte groente lasagne € 12,50

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met frites en mayonaise.

Nagerechten:

  • verse hangop met aardbeien, chocolade crumble en vanilleijs € 7
  • parfait van rode vruchten, chocolade truffel en vanilleijs € 7
  • arretjescake met witte chocolade, caramelsaus en chocoladeijs € 7

Speciale aanbiedingen:

Paasmenu (19 en 20 april):

Heerlijk 4-gangen menu voor € 25 p.p. (kindermenu € 15)

  • mandje warm brood met aioli en huisgemaakte pesto
  • carpaccio van rund met pesto, pijnboompitten, parmezaan en rucola
  • spies van ossenhaaspuntjes met aardappelmousseline, verse groenten en peper-rode wijn saus óf            zalm Benedict: huisgerookte verse zalm op de huid gebakken met asperges, gepocheerd ei en hollandaise saus
  • arretjescake met witte chocolade en vanilleijs

Reserveren kan bij de receptie van de camping of via 0341-552142

Eet smakelijk !

Faciliteiten overzicht