Menu

Geniet op de Veluwe tijdens de meivakantie

Ben jij al aan het zoeken naar een leuke vakantie in de meivakantie? Kom naar de Kriemelberg en geniet van een heerlijke vakantie midden op de prachtige Veluwe.

Kamperen in de meivakantie

Midden in de natuur kamperen doe je natuurlijk op de Veluwe. In mei kun je hier heerlijk wandelen en fietsen terwijl je de vogels hoort fluiten en de bomen ziet bloeien.

Meivakantie op de Veluwe boeken

Op de camping heb je verschillende kampeerplaatsen, zo is er een basiskampeerplaats met 6 ampère stroom. Hierbij is er keuze uit een zon of schaduwplaats en de keuze op een open veld of een afgescheiden plaats.

Dan heb je de keuze voor een comfortplaats met eigen water en stroom aansluiting, 10 ampère stroom en natuurlijk mag de hond ook mee op vakantie.

Liever iets meer privacy? Kies dan voor een kampeerplaats met privé sanitair. Geen gedoe met douchen of wachten op het toilet, want je hebt een eigen sanitair unit!

Bushcampen op de Veluwe

Geniet van een bushcamp avontuur bij ons op het terrein! Even helemaal back to basic midden in het bos. Ervaar het echte buitenleven tijdens de meivakantie 2024!

Luxe overnachten

Tijdens de meivakantie kun je ook luxe overnachten in één van de bungalows op het terrein. Geniet van de prachtige natuur of ervaar een ultieme wellness vakantie in de rondstam bungalow. Deze houten bungalow heeft een eigen sauna en jacuzzi, maar wees er wel snel bij, want in de meivakantie is dit een echte favoriet!

Hou je van veel ruimte rondom je bungalow? Kies dan voor de Bungalow het wakkere woud en geniet van een heerlijke tuin waar je lekker kunt rondlopen en heerlijk op het terras kunt zitten.

Verder zijn er nog diverse mogelijkheden om heerlijk luxe in de natuur te glamperen. Zo kun je bijvoorbeeld een safaritent boeken. Deze tent staat met het terras gericht op de buitenkant, zo kun je heerlijk in de natuur luxe kamperen. Welke dieren spot jij ’s ochtends vroeg?

Meivakantie Veluwe

Faciliteiten in de meivakantie

Tijdens de meivakantie is er voor kinderen natuurlijk recreatie aanwezig. Verder zijn er nog vele speeltoestellen, sportvelden en andere leuke mogelijkheden.

Ook wil iedereen met warm weer lekker afkoelen, dat kan in de speelvijver. Hier kan jong en oud heerlijk afkoelen en lekker in en rondom het water spelen.

Jong en oud kan mee om de Veluwe echt eens goed te leren kennen. Dit doen ze door middel van een gps-speurtocht en verschillende leuke andere activiteiten. Meer informatie daarover is bij de receptie te vinden.

Bij kamperen hoort natuurlijk ook een heerlijk ontbijt met verse broodjes, dat vinden wij ook! Bij de receptie vind je een kleine winkel met benodigdheden en verse broodjes, heerlijk toch? Ook kun je hier terecht voor wassen, het huren van fietsen, verschillende activiteiten en het huren van een buitenhaard.

Overnacht in Safaritent, heerlijk mooi en avontuur. Locatie aan het bos, waar 's avonds ook wild is gespot.
Omgeving middenin natuurgebied en heel veel wandel en fietsroutes, waar je nauwelijks mensen tegenkomt 👍👍

- Henri

 Ben jij helemaal overtuigd van een heerlijke meivakantie op de Camping op de Veluwe? Kom genieten in een luxe accommodatie of in je eigen tent. Boek direct en verblijf en tot de meivakantie! 

Nu boeken