Menu

Coronavirus

Geplaatst: 29-05-2020

Wij zijn open!
Dit wel onder een aantal voorwaarden. 

 1. 1,5 meter afstand houden
 2. sanitairgebouw blijft gesloten tot 1 juli (gasten die zelfvoorzienend zijn kunnen komen), legen chemisch toilet is mogelijk
 3. vanaf 2 juni zijn er 2 waterpunten open aan de buitenzijde van het sanitairgebouw. Hier kunt u warm of koud water ophalen (hier afwassen mag nog niet)
 4. duidelijke maatregelen treffen voor receptie en terrein
 5. groepsverblijf blijft gesloten tot 1 juni
 6. snackbar 'De FrietStal' vanaf 1 mei geopend voor afhaal
 7. zo min mogelijk contant geld gebruiken
 8. geen bezoek t/m 1 juni 2020. Vanaf 2 juni mag er 1 huishouden (1 echtpaar of gezin) per kampeerplaats/accommodatie op bezoek komen. Ook dan uiteraard de 1,5 meter afstand houden. Bezoek moet zich melden bij de receptie, kosten € 1,00 p.p.

Gezien de bijzondere omstandigheden i.v.m. het coronavirus gaan wij soepeler om met de normaal geldende annuleringsvoorwaarden: 

Wij hanteren de volgende uitzonderingen:

 1.     Annuleren van een boeking met aankomstdag na 1 juli 2020
  Hierbij gelden de normale annuleringsvoorwaarden van de Recron. De gast is dus gewoon verplicht de kosten voor annulering te voldoen.
 2.      Annuleren van een boeking met aankomstdag tot 1 juli 2020
  De gast kan zijn vakantie verzetten en krijgt een waardebon voor het bedrag dat al is voldaan (afgezien van arrangement seizoen)

De waardebon heeft de volgende voorwaarden:

 • bij beschikbaarheid
 • als de gewijzigde boeking duurder wordt, betaal je het verschil bij
 • geldig tot 12 maanden na oorspronkelijke aankomstdag

Heeft u een kampeerplaats bij ons geboekt? Wij nemen binnen 14 dagen voor aankomst contact met u op om de gevolgen van deze maatregelen met u te bespreken. Zelf al eerder vragen? Dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. 

#SamenSterk

Nieuws overzicht