Menu

Actief, sportief & outdoor

Check 'Sport & Spel' voor activiteiten op de camping. Uiteraard kun je tijdens de vakantie ook verschillende sportieve en actieve uitjes maken!

Klimbos Ermelo - 0,5 km

Op slechts 5 minuten wandelen van de camping ligt het Klimbos Ermelo. Beleef hier de mooiste avonturen in één van de 7 uitdagende parcoursen. Ga de uitdaging aan op het zwaarste parcours van Nederland!

De Kanovijver - 3 km

Ook bij de Kanovijver in Ermelo kun je lekker vertoeven. Er is een ruime speelweide met trampolines, klimrekken, een kabelbaan en andere speeltoestellen. Dit speelpark biedt gegarandeerd speelplezier. Mocht er ijs liggen, dan kan er geschaatst worden op de vijver. 

In & Outdoorspeeltuin Boerderij-Pret - 4 km

Er is vanalles te beleven bij In & Outdoorspeeltuin Boerderij-Pret! De kinderen kunnen lekker spelen in het ballenbad, op het springkussen, trampolinepark of in de klimnetten. Laat ze rodelen, kruipen door tunnels of dolen door het doolhof. Een ideaal uitstapje voor kinderen tot ca. 12 jaar. 

Bosbad Putten - 4,5 km

Een dagje Bosbad is een dagje genieten! Geniet van het grote subtropische binnen- en buitenbad, de stoombaden, wildwaterbaan, infraroodcabine, jacuzzi, enz....

Terra Nova Minigolf - 5 km

Sla een balletje op de minigolfbaan Terra Nova in Putten. In de buitenlucht liggen de banen rondom een grote fontein. Bij slecht weer is het mogelijk om overdekt te minigolfen. Terra Nova biedt ook een vlindertuin en eetcafé.

Recreatiegebied Strand Horst - 6,5 km

Dé surf- en kitelocatie van Nederland! Op Strand Horst in Ermelo kun je je gemakkelijk de hele dag vermaken... Van fietsen, paintball tot aan surfen of Pitch&Putt Golf. Op een zonnige dag heerlijk luieren op de ligweiden of  zandstranden. Of neem vanuit de jachthaven het pontje naar Zeewolde.

 

Omgeving overzicht