Menu

Safaritent Veluwe

Wanneer je geen eigen kampeerspullen hebt of wanneer je graag net iets meer voorzieningen hebt tijdens je kampeervakantie, is een safaritent het ideale vakantieverblijf. Benieuwd wat onze safaritenten zo bijzonder maakt?

Safaritent op De Veluwe

Kriemelberg Bushcamp ligt op De Veluwe, midden in de prachtige natuur. Wanneer je op vakantie gaat in onze safaritenten voelt het echt alsof je in het bos van De Veluwe kampeert. Wat maakt onze safaritenten zo speciaal? Ze staan allemaal met open zijde naar het bos! Je hebt dus uitzicht op het bos, zodat jij echt kunt genieten van de natuur. Wie weet sta jij straks oog in oog met een hert of wild zwijn! 

Altijd iets te doen

Daarnaast is er altijd iets te doen op de Veluwe. Je kan er alle kanten op. Bijvoorbeeld lekker een dagje naar het Kröller-Müller museum. Dit prachtige museum bevat een van de grootste verzamelingen Van Gogh schilderijen ter wereld. Daarnaast is het prachtig gelegen midden op de Veluwe.

Dierentuin of attractiepark

Ook kun je gemakkelijk naar de dierentuin vanuit je safaritent op de Veluwe. Bijvoorbeeld naar Burgers Zoo. Deze dierentuin in Arnhem is heel groot, en laat de mooiste dieren ter wereld zien. Bezoek de bush, de desert, de ocean of een van de andere themagebieden in het park en laat je verrassen door de schoonheid. Een andere leuke attractie op de Veluwe is de Julianatoren in Apeldoorn. Dit is dé bestemming voor gezinnen op de Veluwe. stap in de achtbaan, maak pleziet met Jut en Jul of eet een lekker frietje: een dag in de Julianatoren is ontzettend leuk!

Luxe kamperen

We noemden het al eerder, in een safaritent heb je net wat meer voorzieningen en luxe. De safaritenten staan op ruime plaatsen waardoor je veel privacy hebt. Ook zijn de tenten voorzien van een grote overdekte veranda met loungeset zodat je helemaal ontspannen kunt genieten van het prachtige uitzicht!

Nu boeken

Safaritent Veluwe

Onze safaritenten zijn voorzien van:

  1. Volledig uitgeruste keuken
  2. 1 Slaapkamer met tweepersoons bed
  3. 1 Slaapkamer met 2 losse 1 persoonsbedden
  4. 1 Slaapkamer met stapelbed of 2-persoons bedstee
  5. Allen voorzien van kussens en dekbedden (bedlinnen eventueel te huur)
  6. Badkamer voorzien van wastafel, toilet en douchecabine met regendouche
  7. Pelletkachel (pelletkorrels te koop bij de receptie)