Menu

Vergaderlocatie op de Veluwe

Op zoek naar een mooie vergaderruimte of trainingslocatie in Gelderland op de Veluwe? Ontdek De Opper!

Vergaderruimte en trainingslocatie op de Veluwe

De Opper is de ideale plek voor een vergadering of training op de Veluwe. Met alle voorzieningen en de prachtige omgeving is De Opper de ideale keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een plek om efficiënt te vergaderen en tegelijkertijd te genieten van de prachtige natuurlijke omgeving.

Ook is het de ideale locatie om bijeen te komen voor (christelijke) trainingen en cursussen. Je kunt op locatie namelijk gemakkelijk overnachten in de natuur.  Wandel door de mooie natuur tussen de trainingen door en kom helemaal tot rust. 

Als vergaderruimte biedt De Opper moderne faciliteiten en comfortabele voorzieningen. De locatie heeft goede Wifi, 2 XL Smart TV's en een grote tuin met een veranda. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid beschikbaar voor deelnemers die met de auto komen.

De prachtige omgeving van de Veluwe biedt een breed aanbod aan mogelijkheden voor teambuildingactiviteiten. Van avontuurlijke buitenactiviteiten tot ontspannende wandelingen door het bos, er is voor elk team iets te beleven. Ook zijn er 8 slaapkamers en 2 grote keukens, dus er is ook de mogelijkheid om te blijven slapen. 

Of je nu op zoek bent naar een professionele vergaderruimte of een inspirerende locatie voor teambuilding, De Opper op de Kriemelberg biedt de ideale combinatie van comfort, functionaliteit en natuurlijke schoonheid. Ontdek deze unieke locatie in Gelderland!

Vergaderruime of trainingslocatie

Vraag een offerte aan