Menu

Camping Veluwe

Kamperen in het grootste natuurgebied van Nederland? Camping de Kriemelberg ligt in het noorden van de Veluwe! De perfecte plek om te genieten van de rust, ruimte en de natuur.  Ontspannend wakker worden na een heerlijk nachtrust om vervolgens na een vroeg ontbijtje te gaan genieten van een mooie ochtendwandeling door de natuur van de Veluwe. Misschien spot je de vos of zelfs een edelhert!

Kamperen op de Veluwe

Bij Camping de Kriemelberg weet je zeker dat er genoeg te doen is in de omgeving. Door de mooie locatie op de Veluwe, zijn er veel bossen, recreatiegebieden en landgoederen. Naast de Camping ligt bijvoorbeeld het Ermelosche Bos & Heide waar je kunt genieten van de vele fietspaden en voor de kinderen is er de speeltuin het Indianendorp. Op iets meer dan 6 km ligt Recreatiegebied Strand Horst, om op zonnige dagen lekker te luieren op de ligweiden en zandstranden.

Meer over de omgeving

In de natuur met alle faciliteiten!

Op onze camping geniet je van de rust en ruimte in de natuur, maar ben je ook van alle gemakken voorzien door het grote aanbod van faciliteiten. Met een speelvijver, animatieteam, volleybalveld, speeltoestellen en trampolines zijn de kinderen wel even zoet. Daarnaast is er bibliotheek waar je gratis boeken kan lenen, een restaurant en snackbar als je een keertje geen zin hebt om te koken en een campingwinkeltje voor wat dagelijkse boodschappen! 

Alle faciliteiten

Kampeerarrangementen op de Kriemelberg

Kamperen bij De Kriemelberg is geschikt voor iedereen. Van jong tot oud, van liefhebbers voor 'back to basic' tot luxe kamperen, het kan allemaal! Als je liever wat langer vakantie wilt vieren, biedt De Kriemelberg verschillende kampeerarrangementen aan om te kamperen voor een langere periode. Kies uit een basisplaats, een comfortplaats, of een comfortplaats met privésanitair! 

Nu boeken

Camping Veluwe

Groepsaccommodatie in de natuur

Ben je van plan om met een grote groep te gaan kamperen? Bekijk dan nu ons Groepsverblijf 'de Opper'. In dit schitterende nieuwe groepsverblijf kan je tot en met 28 personen terecht! Je hebt ook de mogelijkheid om te splitsen in kleinere groepen van 14 personen. Dé ideale plek voor een familieweekend, fietsgroepen of een vakantie met een grote vriendengroep. 

Accommodaties en kampeerplaatsen op de Veluwe

Ben je ook al enthousiast geworden? Camping De Kriemelberg heeft een groot en divers aanbod van accommodaties en kampeerplaatsen op de Veluwe. Bekijk nu onze zoek en boek pagina om te zien welke accommodaties er voor jou beschikbaar zijn in de gewenste vakantieperiode!