Menu

Over geheimen en spannende avonturen

Niet voor niets garanderen we jullie de leukste avonturen op Camping de Kriemelberg. Graag vertellen we je wat meer over onze geschiedenis en onze achtergrond.

"Het geheim van den Kriemelsberg"

In 1929 verscheen er al een spannend jongensboek over de Kriemelberg, geschreven door N.G. Bieger. Al van oudsher werden er dus avonturen beleefd op de Kriemelberg. De Kriemelberg dankt haar naam aan een kleine 'berg' in het landschap.

Over ons

Wil je het boek nog eens lezen? Je kunt het hier online vinden.

De Kriemelberg is een echt familiebedrijf. In 1996 is de camping gekocht door onze (schoon)ouders en in 2007 hebben wij zelf het bedrijf overgenomen. Samen met ons team en onze kids blijven wij bouwen aan de toekomst.

Van Camping naar Bushcamp

Afgelopen jaar hebben we samen eens stil gestaan bij onze wensen en dromen voor de Kriemelberg, want we kijken graag vooruit. We realiseren ons hoeveel leuke momenten we als gezin en samen met onze gasten meemaken, midden in de natuur van de Veluwe. Vooral onze Safaritenten in het bos hebben ons aan het denken gezet over hoe avontuurlijk kamperen in het bos eigenlijk is!

Vandaar dat we 'Camping de Kriemelberg' hebben omgedoopt naar 'Kriemelberg Bushcamp'.  En dat we dus heel graag aan onze gasten meegeven dat onze camping niet zomaar een camping is, maar een prachtige échte avontuurlijke bestemming. 

Komen jullie met ons meegenieten?

Over ons

Hartelijke groet,
Dian & Daniëlle, Sarah & David van den Heuvel

bekijk accommodaties

Fragment uit 'Het geheim van den Kriemelsberg'

"Op den Drieërweg tusschen Ermelo en Garderen, overoude dorpjes op de Veluwe, haastten zich drie knapen door den druilerigen regen naar hun woning. Ze droegen allen kleeren van geribd Manchester; het was echter duidelijk te zien, dat twee hunner uit een geheel andere omgeving kwamen dan hun makker, en volstrekt niet alleen, doordat de eerst genoemden op klompen liepen en de laatste schoenen aan had... ."