Menu

Dagje uit met het gezin

Vanuit de camping kun je ook dagtripjes maken naar attractieparken of dierentuinen.

Kok Experience Harderwijk - 6,5 km

Is het een regendagje? Geen probleem! Bij Kok Experience kan je indoor spelen, lasergamen, naar de bios....
Leef je uit!

Dolfinarium Harderwijk - 7 km

Maak kennis met dieren als dolfijnen, walrussen en zeehonden in het grootste zeezoogdierenpark van Europa. Een ideaal uitje voor de hele familie want er valt zoveel te beleven! 

Walibi Holland - 19 km

Zoek de sensatie op tijdens een bezoek aan attractiepark Walibi! Maak een ritje in de mini taxi's, ga over de kop in de snelste achtbaan of geniet van het mooie uitzicht over Flevoland in het reuzenrad 'La Grande Roue'.

Apenheul Apeldoorn - 20 km

Ga een dagje met het hele gezin naar dierentuin de Apenheul in Apeldoorn, waar meer dan 300 apen verblijven, afkomstig van verschillende werelddelen als Azië, Zuid-Amerika en Afrika.

Koningin Julianatoren - 20 km

Ga op avontuur in kinderpretpark de Julianatoren in Apeldoorn. Er zijn meer dan zestig toffe attracties, spectaculaire shows en evenementen gericht op gezinnen met kinderen tussen de 2 en 12 jaar.

Dierenpark Amersfoort - 25 km

In de meest speelse dierentuin van Nederland, klim en klauter je langs de dieren. Kom oog in oog te staan met leeuwen, giraffen, neushoorns en apen. Er wonen wel meer dan 150 verschillende dieren in dit paradijs.

Burgers Zoo Arnhem - 43 km

Al meer dan 100 jaar is deze dierentuin een garantie voor een mooi dagje uit. Loop langs 8 miljoen liter water, sta oog in oog met de tijgers, bezoek de Afrikaanse vlakte of leef je uit in de nieuwe buitenspeeltuin.

Omgeving overzicht