Menu

Familiecamping Gelderland

Ben je op zoek naar een gezellige familiecamping in Gelderland? Kom dan naar onze familiecamping op een unieke locatie in Gelderland. Bij ons kun je zelf kiezen hoe luxe je komt kamperen. Bovendien hebben we allerlei faciliteiten voor kinderen én voor het hele gezin. Zo kunnen jullie van een heerlijke vakantie met het hele gezin genieten. Liever een accommodatie? Ontdek onze verhuurmogelijkheden!

Ik wil kamperen of Ik wil huren

Gezellig kamperen op familiecamping Kriemelberg

Op familiecamping Kriemelberg kampeer je middenin de natuur van de schitterende Veluwe in Gelderland. Je kunt kiezen voor een kampeerplaats ´back to basic´, heel luxe of juist iets daar tussenin.

Wil je graag een keer op een heus natuurkampeerterrein vakantie vieren? Kies dan voor een plekje middenin het bos. Hier zet je de tent op of een kleine vouwwagen neer. Al snel voel je je één met de natuur. Een unieke beleving! En extra fijn voor je familievakantie: kinderen tot 16 jaar zijn gratis.

We hebben ook drie ´vertrouwde´ kampeerplaatsen voor je in de aanbieding. Allereerst kun je kiezen voor onze basis kampeerplaats met stroomaansluiting. Waar je ook gaat staan, er is altijd een watertappunt in de buurt! Tijdens het boekingsproces kun je kiezen of je wel/geen TV-aansluiting wilt en of je liever op een open veld of juist op een afgescheiden plaats wilt kamperen.  

Willen jij en je familie toch wat meer comfort? Kies dan voor een ruime comfortplaats. Hier heb je niet alleen een stroomvoorziening en TV-kabel, maar ook een water- en afvoeraansluiting. Zo kun je net wat luxer kamperen.

Echte luxe vind je op een comfortplaats met privé sanitair. Net als bij de comfortplaats heb je een eigen TV-, stroom- en wateraansluiting. Maar het belangrijkste verschil is dat je hier een eigen sanitaire unit hebt. Zo hoef je nooit in de rij te staan als je nodig naar de wc moet. Je privé sanitair bestaat uit een douche, toilet en wastafel.

Boek hier je kampeerplek

Speciaal voor gezinnen die geen eigen kampeermiddel hebben, maar wel vakantie willen vieren op onze familiecamping Gelderland, hebben we diverse safaritenten. Dit zijn luxe tenten die al helemaal opgezet voor je klaarstaan. Geen geklungel met tentstokken dus! Bovendien vind je hier echte bedden en slaapbanken. Dat slaapt wel zo lekker!

Verder hebben onze safaritenten ook allemaal een eigen badkamer met toilet, wasbak en douche. Onze safaritenten zijn geschikt voor 2-4 personen, voor 6 personen en voor echt grote gezinnen hebben we zelfs tenten voor 8 personen.  

Boek hier je safaritent

Luxe 6-persoons huisjes

De luxe rondstam bungalow heeft een eigen sauna én een eigen jacuzzi. De accommodatie heeft twee slaapkamers en een slaapzolder. De rondstam bungalow  heeft een pelletkachel, een CV met vloerverwarming en je mag de hond meenemen, heerlijk toch?

Nu boeken

Familiecamping Gelderland

familiecamping Gelderland

Fantastische faciliteiten voor het hele gezin

Wil je graag gewoon kamperen? Dan heb je geen eigen sanitair, maar maak je gebruik van onze schone sanitaire gebouwen. Die bevatten ruime douchecabines en grote gezinsdouches om samen met je kleintje te kunnen douchen. Iets oudere kinderen kunnen terecht in een speciaal gedeelte met een ´koninklijk toilet´ en kinderdouches op lage hoogte.

In de zomervakantie komt er een evangelisch recreatieteam om jouw kinderen te vermaken. Aan de hand van themaweken organiseren ze allerlei activiteiten. Ook als je meer dan een week op onze familiecamping in Gelderland verblijft, zullen je kinderen geen twee keer hetzelfde doen!

Wat kun jij doen terwijl je kinderen met het recreatieteam meedoen? Nou, bijvoorbeeld een leuk boek uitkiezen bij onze boekenstal. Hier kun je gratis een boek lezen. Heb je toevallig zelf een boek bij je? Dan kun je die ook inwisselen, zodat het aanbod van onze kleine bibliotheek verandert.

Verspreid over onze familiecamping in Gelderland staan diverse speeltuinen. Zo kunnen je kinderen schommelen, van de glijbaan, in de zandbak spelen of op de grote trampolines springen. Willen ze wat meer actie? Huur dan een skelter, zodat ze lekker op de skelterbaan kunnen crossen. Maar dat is nog niet alles: we hebben ook een speelvijver met strandje. Hier kun jij lekker liggen zonnebaden en tegelijk een schuin oogje op de kinderen houden. Die zullen zich in het water en op het zand urenlang kunnen vermaken!

Familiecamping Gelderland  boeken

Ben jij ook zo enthousiast over onze familiecamping in Gelderland? Boek dan snel jouw kampeerplaats of luxe safaritent en geniet van je vakantie op de prachtige Veluwe.

Boek hier