Menu

Groepsaccommodatie Gelderland

Op zoek naar een groepsaccommodatie of vergaderlocatie in Gelderland voor een weekendje weg, een bijzonder overleg of training of een vakantie? Ontdek onze mooie aanwinst; Groepsverblijf De Opper! 

Groepsaccommodatie op de Veluwe

De Opper is een schitterend modern groepsverblijf voor groepen van 10 tot 28 personen. Wanneer je de gehele woning huurt, is er ruimte voor 28 personen maar de groepsaccommodatie is ook op te delen in 2 groepsaccommodaties voor 14 personen. 

De groepsaccommodatie heeft een unieke locatie, in het bos dichtbij de prachtige Veluwe. De groepsaccommodatie is zeer geschikt voor familieweekenden en de actieve buitenmens. Vanuit de accommodatie ben je direct in de natuur en kan je samen op pad!

Of op zoek naar een bijzondere vergaderlocatie of trainingslocatie? Ook dan kan je De Opper huren. 1 dag, 2 dagen met overnachting of zelfs iets langer? Neem voor alle mogelijkheden even contact met ons op!

Nu boeken

Ontdek de groepsaccommodatie voor 28 personen

De groepsaccommodatie voor 28 personen is zeer geschikt voor zowel jeugdgroepen als familieweekenden. De accommodatie beschikt over een ruime speelkelder met verschillende leuke faciliteiten zoals een voetbaltafel en een tafeltennistafel. Ook is hier een bank geplaatst als chillplaats voor jong en oud. 

De accommodatie is perfect ingericht voor grote groepen en het verblijf wordt geboekt inclusief water, elektra en natuurlijk opgemaakte bedden. Zo kan de vakantie direct bij aankomst al beginnen! Tijdens het gehele bedrijf kan de hele groep gebruik maken van de faciliteiten op onze camping. 

Ontdek de groepsaccommodatie voor 14 personen

Deze accommodatie is uiteraard een stukje kleiner. Het is voorzien van 4 slaapkamers voor 3 tot 4 personen en er zijn 4 luxe badkamers in het groepsverblijf. Uiteraard kan er buiten ook heerlijk gespeeld en er is een comfortabel overdekt terras.  

Samen naar De Veluwe?

De Veluwe is een prachtige locatie. Je hebt er mooie natuur waar je kunt wandelen en fietsen en je zit ook dichtbij leuke steden en dorpen voor een gezellig dagje uit. Onze camping op de Veluwe ligt direct aan het Ermelosche Bos, leuk voor een fietstocht of een bezoekje aan de speeltuin in het indianendorp!

Ook wanneer je besluit om op de camping te blijven, is er genoeg te doen. Ontdek onze leuke speelvijver met zandstrand waar je kunt spelen in het zand en water of kom even een frietje eten bij de snackbar. Ook vind je verdeeld over de camping leuke speeltoestellen, een volleybalveld, een multifunctioneel sportveld en trampolines. 

Groepsaccommodatie Gelderland

Faciliteiten voor jong en oud

Maak gebruik van de veelzijdige faciliteiten op Kriemelberg Bushcamp in Gelderland. Alle leeftijden zullen zich op de camping erg vermaken en is er geen reden om te vervelen. Kinderen zijn van harte welkom bij het recreatieteam Het Baken uit Harderwijk en kunnen ze crossen op de skelterbaan. Tevens vind je op Kriemelberg Bushcamp ook diverse speeltuinen en een stoere schuine trampoline.

Eindelijk op vakantie, maar al je boeken vergeten in de koffer te stoppen? Dan kun je alsnog bij de bibliotheek van Kriemelberg Bushcamp terecht. Leen gerust een aantal boeken, zodat je nog steeds in je vakantie je favoriete boek kan lezen.

Ga erop uit!

In de omgeving van Kriemelberg Bushcamp zijn er leuke steden en dorpen te vinden. Amersfoort, Apeldoorn en Harderwijk zijn de bekendste steden in de omgeving van Kriemelberg Bushcamp. Een dagje winkelen in deze steden is zeker niet verkeerd! 

Elburg, Nunspeet, Ermelo en Putten zijn de leukste dorpen in de omgeving van Kriemelberg Bushcamp. In deze dorpen is het altijd gezellig. Een bezoekje waard dus!

Ben je op cultureel vlak erg actief en bezichtig je graag vele culturele bezienswaardigheden? Dan zit je in Ermelo helemaak goed! Bezoek Molen De Koe, kom van alles te weten over Ermelo tijdens een bezoek aan Museum Het Pakhuis of ga lekker rondneuzen tussen de spullen op de zomeravond braderie. 

Alles over de omgeving

Benieuwd naar onze unieke groepsaccommodatie in Gelderland in 2024? Reserveer dan deze prachtige groepsaccommodatie tot 28 personen en kom genieten van de natuur, de gezelligheid en natuurlijk met elkaar. 

Reserveer de groepsaccommodatie