Menu

Stacaravan te koop op de Veluwe

De Veluwe: een van de mooiswte natuurgebieden van Nederland. Je kan er heerlijk wandelen, je kan er nog beter fietsen, je kan er wild spotten en je kan er genieten van de rust. En dat maakt het ook de ideale vakantiebestemming in Nederland. Natuurlijk is het lekker om een keertje op vakantie te gaan naar de Veluwe. Maar het is nog lekkerder als je ALTIJD op vakantie kunt gaan naar de Veluwe. En daarom hebben wij een stacaravan te koop Veluwe. Zodat jij altijd de kans hebt je terug te trekken in het mooiste gebied van Nederland.

Stacaravn te koop op de Veluwe

Op Kriemelberg BushCamp staan af en toe stacaravans te koop op de Veluwe. Dit zijn soms gebruikte stacaravans, maar er worden ook nieuwe chalets geplaats. Koop je een chalet of stacaravan bij ons op de Veluwe, dan kies je voor een avontuurlijke plek waar je altijd naartoe kunt komen voor een verdiende vakantie. Rondom de camping is namelijk altijd wel iets te beleven.

Wat te doen rondom Kriemelberg Bushcamp

Maar wat is er dan zoal te doen rondom onze camping? Nou, koop je bij ons een stacaravan op de Veluwe, dan opent dit de weg naar heel veel leuke activiteiten. Bezoek bijvoorbeeld het klimbos in Ermelo.  Hier kun je het leukste (en tevens zwaarste) klimparcours tussen de bomen trotseren. Je kan hier kiezen tussen 8 verschillende parcoursen, waaronder een kinderparcours (Ape Town). Je kan dus met het hele gezin op grote hoogte genieten.

 

Minigolf vanuit je stacaravan

Ook kun je vanuit je stacaravn op onze camping lekker minigolfen. Bij Terra Nova Minigolf kun je lekker een balletje slaan in de buitenlucht. Maar ook bij slecht weer kun je met de club aan de slag: er is ook een overdekt gedeelte.

Een mooie stacaravan te koop Veluwe

Koop nu jouw stracaravan op de Veluwe

Natuurlijk is er nog veel meer te doen op en rondom onze camping. Maar dat mag je zelf ontdekken. Dus koop een mooie stacaravan op de Veluwe en maak van onze camping jouw tweede thuis! Wil je meer informatie hebben? Neem dan contact met ons op om jouw wensen te bespreken.

BEKIJK HET AANBOD STACARAVANS TE KOOP VELUWE