Menu

Stacaravan te koop op de Veluwe

De Veluwe: een van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Je kan er heerlijk wandelen, fietsen, je kan er wild spotten en genieten van de rust. En dat maakt het ook de ideale vakantiebestemming in Nederland. Natuurlijk is het lekker om een keertje op vakantie te gaan naar de Veluwe. Maar het is nog lekkerder wanneer je altijd op vakantie kunt gaan naar de Veluwe! Wil je graag een stacaravan kopen op de Veluwe? Ontdek ons aanbod!

Unieke stacaravan te koop op de Veluwe

Op Kriemelberg BushCamp staan regelmatig verschillende stacaravans te koop. Dit zijn soms gebruikte stacaravans, maar er worden ook nieuwe chalets geplaats. Koop je een chalet of stacaravan bij ons op de Veluwe, dan kies je voor een avontuurlijke plek waar je altijd naartoe kunt komen voor een verdiende vakantie. Op en rondom de camping is namelijk genoet te beleven!

Wat te doen rondom Kriemelberg Bushcamp

Op de camping hebben wij genoeg leuke faciliteiten voor jong en oud. Maar ook wanneer je er graag een dagje tussenuit wilt, hebben we een aantal leuke tips voor je. Bezoek bijvoorbeeld het klimbos in Ermelo.  Hier kun je het leukste (en zwaarste) klimparcours tussen de bomen trotseren. Je kan hier kiezen tussen 8 verschillende parcoursen, waaronder een kinderparcours (Ape Town). Leuk voor het hele gezin!

Minigolf vanuit je stacaravan

Ook kun je vanuit je stacaravan op onze camping lekker minigolfen. Bij Terra Nova Minigolf kun je lekker een balletje slaan in de buitenlucht. Maar ook bij slecht weer kun je met de club aan de slag: er is ook een overdekt gedeelte.

Een mooie stacaravan te koop Veluwe

Koop nu jouw stacaravan op de Veluwe

Natuurlijk is er nog veel meer te doen op en rondom onze camping. Maar dat mag je zelf ontdekken. Dus koop een mooie stacaravan op de Veluwe en maak van onze camping jouw tweede thuis! Wil je meer informatie hebben? Neem dan contact met ons op om jouw wensen te bespreken.

BEKIJK HET AANBOD STACARAVANS TE KOOP VELUWE