Menu

Camping Ermelo

Kamperen op een camping in Ermelo? Ontdek Natuurcamping Kriemelberg Bushcamp! Stoere safaritenten, knusse trekkershutten en ruime kampeerplaatsen, kom je ook vakantie vieren?

Kamperen in Ermelo

Ermelo is een prachtige kampeerlocatie. Je zit midden in de natuur en hebt tegelijkertijd leuke dorpen en steden in de buurt voor een dagje uit. Ermelo ligt op de Veluwe, een populaire Nederlandse vakantiebestemming! Wil jij ook kamperen op De Veluwe? Kom dan naar Kriemelberg Bushcamp!

Ruime kampeerplaatsen

Op onze camping vind je ruime kampeerplaatsen waar je midden in de natuur kunt kamperen. Op ons natuurkampeerterrein kan je helemaal back-to-basic maar kan je ook kiezen voor een kampeerplaats met privé sanitair. Ontdek onze kampeerplaatsen:

Kom je snel een plekje uitzoeken? We zien je graag op onze camping in Ermelo!

Boek nu

Camping met privé sanitair op de Veluwe

Een kampeerplaats met privé sanitair heeft veel voordelen voor kampeerders. Zo zijn de eindeloos lange wachtrijen voor het sanitairgebouw eindelijk verleden tijd, heb je veel meer luxe en is het gebruiken van eigen sanitair bovendien een stuk hygiënischer en flexibeler.  Als je de mate van vrijheid eenmaal gewend bent, wil je niet meer anders. Verblijven op een kampeerplaats met privé sanitair op de Veluwe is heerlijk. 

Kampeerplaats met privé sanitair:

  • Eigen sanitair met toilet, douche en wastafel
  • 10 amp. stroom
  • TV-aansluiting en WiFi

Honden zijn op onze camping met privé sanitair toegestaan. Wij vragen hiervoor een klein bedrag van € 2,00 per dag. 

Camping Ermelo

Ontdek Ermelo & Omgeving

Ermelo heeft een gezellig centrum waar je kunt winkelen, een terrasje kunt pakken of musea kunt bezoeken. Bezoek bijvoorbeeld Molen De Koe of Museum Het Pakhuis, leuk voor jong en oud!

Natuurlijk is er in de omgeving nog meer te beleven. Nationaal Park Hoge Veluwe heeft zelf al genoeg te bieden, maar je kunt ook de natuur ontdekken door in het bos te klimmen of een kano te huren!

Meer tips over de omgeving

Een camping in Ermelo is wellicht iets voor jou

Je viert het liefst het hele jaar vakantie, ontdekt graag nieuwe gebieden en steden, maar je wilt graag ook komen en gaan wanneer je maar wilt. Daar hebben wij iets voor! Je hebt bij Kriemelberg Bushcamp namelijk de mogelijkheid om je voor een lange periode te binden aan een accommodatie, namelijk het kopen van een chalet. Wanneer je geïnteresseerd bent in deze optie, dan kun het hele jaar door komen en gaan wanneer je maar wilt en kun je meerdere periodes van het jaar het ultieme vakantiegevoel beleven? Dat is toch waar iedereen naar verlangt? Bekijk hier ons aanbod chalets en stacaravans, wellicht je favoriet ertussen.

Wil je graag meer informatie over een bepaalde chalet of stacaravan? Voel je dan vooral vrij om ons te contacteren. Wij staan je graag te woord!