Menu

Camping met privé sanitair

Geniet van een heerlijke vakantie op een camping met luxe privé sanitair. Dat is toch jouw ideale vakantie? 

Veelzijdige camping met privé sanitair

Op onze camping in het bos hebben wij verschillende ruim opgezette kampeerplaatsen met privé sanitair. Dit is natuurlijk fijn voor de privacy en het feit dat je niet in de rij hoeft te staan voor de douche. Op een plaats met privé sanitair heb je een eigen toilet, douche en wastafel. Zo kun je genieten van een heerlijke kampeervakantie!

Verder zijn de kampeerplaatsen met privé sanitair voorzien van:

  • Stroomaansluiting van 10 ampère
  • TV-aansluiting en Wifi via glasvezel

Kampeerplaats met privé sanitair

Op vakantie in Gelderland met hond in 2024

Wil jij met de hond op vakantie in 2024? Dat snappen wij als geen ander, want vrijwel niets is leuker dan dat! Op Kriemelberg Bushcamp zijn honden van harte welkom. In het hoogseizoen is maximaal 1 hond toegestaan, in het laagseizoen zijn meerdere honden toegestaan, overleg dit wel even met ons tijdens het boeken. 

Neem de hond dus lekker mee en ga samen met je viervoeter een heerlijke en luxe kampeervakantie tegemoet op onze kampeerplaats met privé sanitair. 

Boek onze camping met privé sanitair

Geniet van luxe faciliteiten

Bij een luxe vakantie horen natuurlijk ook luxe faciliteiten. De snackbar is open voor afhaal en je kunt genieten van friet met snacks, maar we verkopen ook heerlijke spareribs, kapsalons en andere menu's. Ga dus zeker even een avond langs de snackbar!

Voor kinderen is er ook genoeg te beleven. Neem een frisse duik in de zwemvijver of maak vakantievrienden op het strand bij de speeltoestellen. Verder is er ook een multifunctioneel sportveld waar jong en oud een balletje kan trappen. Daarnaast zijn er uiteraard diverse animatieactiviteiten per dag en is er altijd wel iets te beleven op de camping met privé sanitair.

Tip: houd onze nieuwspagina in de gaten. Hier vermelden wij het laatste nieuws rondom Kriemelberg Buschcamp. Zoals bijvoorbeeld onze eigen app en de extra catering en activiteiten. Dit delen we uiteraard ook op onze socials!

BEKIJK FACILITEITEN

Camping met privé sanitair

Wat te doen in Gelderland?

Je kunt prachtig wandelen in de natuur rondom de camping in Gelderland. Maak een prachtige wandeling door het Ermelosche Bos, bezoek één van de grootste schaapkooien of laat je verrassen door de flora die het Speulder- en Sprielderbos rijk is. Tijdens een wandeling door dit bos kun je zelfs edelherten, dassen, roofvogels en wilde zwijnen tegenkomen. Spot jij de big five van de Veluwe?

Het bekendste nationale park van Nederland

Op ongeveer 30 km afstand vind je het bekendste nationale park van Nederland: Nationaal Park De Hoge Veluwe. Dit veelzijdige natuurgebied is met een oppervlakte van 5.400 hectare één van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Nederland. Een paradijs voor rust- en natuurliefhebbers! 

Bezoek een van de omliggende steden

Naast de vele mogelijkheden die je hebt om diverse natuurgebieden, bossen en landgoederen te verkennen, is het bezoeken van een van de omliggende dorpen en steden ongetwijfeld een aanrader. Hier valt van alles te beleven voor jong en oud. Lekker slenteren door het vissersdorpje Elburg (22 km), shoppen in Apeldoorn (23 km) of het oude dorpje Ermelo bezoeken. In deze steden zijn vele activiteiten te doen zoals klootschieten, midgetgolfen bij Terra Nova of footgolfen bij Pitch en Putt. Een leuk dagje uit beleef je ongetwijfeld in Ermelo, Elburg of Apeldoorn! Reserveer snel jouw vakantie op onze camping met privé sanitair en geniet van een heerlijke vakantie op de Veluwe!

Vakantie 2024 boeken