Menu

Camping met privé sanitair

Wanneer je er nu even tussenuit wilt voor een kampeervakantie, kan het lastig zijn om een camping te vinden waar je ondanks alle maatregelen kunt kamperen. Op Kriemelberg Bushcamp zijn er een aantal mogelijkheden waarmee je wel kunt kamperen! 

Veelzijdige camping met privé sanitair

Op onze camping in het bos hebben wij verschillende ruim opgezette kampeerplaatsen met privé sanitair. Dit is natuurlijk fijn voor de privacy en het feit dat je niet in de rij hoeft te staan voor de douche. Op een plaats met privé sanitair heb je een eigen toilet, douche en wastafel. Zo kun je genieten van een heerlijke kampeervakantie!

Verder zijn de kampeerplaatsen met privé sanitair voorzien van:

  • Stroomaansluiting van 10 ampère
  • TV-aansluiting en Wifi via glasvezel

Kampeerplaats met privé sanitair

Op vakantie in Gelderland met hond

Met de hond op vakantie, vrijwel niets is leuker dan dat! Op Kriemelberg Bushcamp zijn honden van harte welkom. In het hoogseizoen is maximaal 1 hond toegestaan, in het laagseizoen zijn meerdere honden toegestaan (in overleg). 

Neem de hond dus lekker mee en ga samen met je viervoeter een heerlijke en luxe kampeervakantie tegemoet op onze kampeerplaats met privé sanitair. 

Boek onze camping met privé sanitair

Van welke faciliteiten kun je gebruikmaken?

Vanwege de huidige coronamaatregelen is het niet mogelijk om van elke faciliteit gebruik te maken. Maar ondanks dat heb je nog genoeg mogelijkheden om optimaal van je vakantie te genieten. De snackbar is enkel open voor afhaal, je kunt gebruikmaken van de sanitairgebouwen en lekker spelen bij de leuke speeltoestellen is uiteraard ook mogelijk! Je hebt tijdens je vakantie op onze camping met privé sanitair genoeg mogelijkheden om heerlijk te genieten van je welverdiende vakantie!

Tip: houd onze nieuwspagina in de gaten. Hier vermelden wij het laatste nieuws rondom Kriemelberg Buschcamp.

BEKIJK FACILITEITEN

Camping met privé sanitair

Wat te doen in Gelderland

Helaas houdt het coronavirus het hele land in zijn greep, maar dat neemt niet weg dat de mogelijkheden om de omgeving te ontdekken beperkt worden. Kriemelberg Buschcamp is in een prachtig gebied van Gelderland gelegen en heeft een prima uitvalsbasis om de natuur te verkennen. Maak een prachtige wandeling door het Ermelosche Bos, bezoek één van de grootste schaapkooien van Gelderland of laat je verrassen door de flora die het Speulder- en Sprielderbos rijk is. Tijdens een wandeling door dit bos kun je zelfs edelherten, dassen, roofvogels en wilde zwijnen tegenkomen. Een unieke beleving op zich!

Het bekendste nationale park van Nederland

Op ongeveer 30 km afstand vind je het bekendste nationale park van Nederland: Nationaal Park De Hoge Veluwe. Dit veelzijdige natuurgebied is met een oppervlakte van 5.400 hectare één van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Nederland. Een paradijs voor rust- en natuurliefhebbers! 

Bezoek een van de omliggende steden

Naast de vele mogelijkheden die je hebt om diverse natuurgebieden, bossen en landgoederen te verkennen, is het bezoeken van een van de omliggende dorpen en steden ongetwijfeld een aanrader. Hier valt van alles te beleven voor jong en oud. Lekker slenteren door het vissersdorpje Elburg (22 km), shoppen in Apeldoorn (23 km) of het oude dorpje Ermelo bezoeken. In deze steden zijn vele activiteiten te doen zoals klootschieten, midgetgolfen bij Terra Nova of footgolfen bij Pitch en Putt. Een leuk dagje uit beleef je ongetwijfeld in Ermelo, Elburg of Apeldoorn!

Vakantie 2022 boeken