Menu

Camping in het bos

Tijdens je vakantie genieten van de natuur? Een camping in het bos is dan de ideale vakantiebestemming! Op Kriemelberg Bushcamp kan je kamperen middenin het bos met uitzicht over de prachtige natuur.

Kamperen in het bos

Stel je eens voor.. je word wakker met de geur van dennennaalden, het geluid van de vogels en gras onder je voeten. Dat is pas vakantie! Bij Kriemelberg Bushcamp is kamperen voor jong en oud een echt avontuur. Je kampeert namelijk middenin het bos en bent zo op De Veluwe!

Hoe ga jij kamperen?

Op Kriemelberg Bushcamp heb je verschillende keuzes wanneer het gaat om kamperen. Zo ben je natuurlijk van harte welkom met eigen caravan of tent op onze ruime kampeerplaatsen. Deze kampeerplaatsen zijn bijvoorbeeld extra comfortabel of hebben privé sanitair.

Maar ook wanneer je geen eigen kampeerspullen hebt, kan je bij ons genieten van een echte kampeervakantie in het bos! Onze safaritenten, voor 2, 4, 6 of 8 personen, staan middenin het bos. De tenten zijn allemaal naar het bos gericht waardoor jij meteen prachtig uitzicht hebt wanneer je 's ochtends uit je tent stapt.

Ontdek onze safaritenten

Geen moment om te vervelen

In de omgeving van Kriemelberg Bushcamp is er voor alle leeftijden genoeg te beleven. Even lekker een middagje of dagje er tussenuit en de actieve kant van jezelf laten zien. Dat is ook vakantie vieren! Gezellig een balletje slaan met zijn alle bij Terra Nova Minigolf, frisse duik nemen bij Bosbad Putten of kanoën in Ermelo. in de omgeving van Kriemelberg Bushcamp is er voor iedereen wat te beleven!

 

Camping in het bos

Camping in het bos