Menu

Natuurcamping Gelderland

Dit jaar heerlijk op vakantie naar een natuurcamping? Kriemelberg Bushcamp is dan dé camping die voldoet aan al je wensen. Op Kriemelberg Bushcamp word je wakker in volledige rust en kun je de hele dag genieten van de natuur. Naast de prachtige locatie is er ook veel te doen in de omgeving. Zo liggen er vele bossen rondom de camping, waar je een ochtend lekker kunt wandelen. 

Luxe accommodaties

De natuurcamping biedt luxe accommodaties aan, om zo de gasten in de watten de leggen. Kwaliteit en service staat hoog in het lijstje en daarom biedt Kriemelberg Bushcamp verschillende accommodaties aan, zodat de gasten een ruime keuze hebben uit diverse accommodaties. Op Kriemelberg Bushcamp kun je een safaritent, bungalow, trekkershut of stacaravan / chalet huren. 

Boek nu

Groepsaccommodaties

Ben je met een groep van meer dan 8 personen? De Kriemelberg biedt Groepsaccommodaties aan voor groepen van 14 personen en de camping biedt een accommodatie aan voor 15 tot en met 28 personen. Kortom, voor ieder wat wils! De groepsaccommodaties zijn prachtig gelegen en er zijn genoeg fiets- en wandelmogelijkheden.

Natuurcamping Gelderland

 

 

 

 

Natuurkampeerterrein

Op het natuurkampeerterrein kies je ervoor om 'ouderwets' te gaan kamperen. Hier zet je middenin het bos je tentje op en ga je terug naar het 'basic' kamperen.  Op het natuurkampeerterrein kom je helemaal tot rust. Als je 'back to basic' gaat kamperen houd je er een unieke ervaring aan over! Op het natuurkampeerterrien zijn alleen vouwwagens, tenten, kampeerauto's en busjes toegestaan. 

Net zoals de gewone kampeerplekken heeft het natuurkampeerterrein sanitaire voorzieningen. 

Bekijk hier de overige voorwaarden en tarieven voor het natuurkampeerterrein. 

Natuurcamping Gelderland

Jaarplaatsen

Wil je een verblijf langer dan een week of zelfs een paar weken? Klik dan hier voor de tarieven van de jaarplaatsen. Een jaarplaats is ideaal, omdat je zo vaak als je wilt lekker naar de bushcamp kan gaan. Zit je met te veel dingen aan je hoofd? Kom gerust elke dag terug om even uitgebreid te ontspannen en te genieten van alle rust.