Menu

Natuurcamping Gelderland

Dit jaar heerlijk op vakantie naar een natuurcamping? Kriemelberg Bushcamp is dan dé camping die voldoet aan al je wensen. Op Kriemelberg Bushcamp word je wakker in volledige rust en kun je de hele dag genieten van de natuur. Naast de prachtige locatie is er ook veel te doen in de omgeving. Zo liggen er vele bossen rondom de camping, waar je een ochtend lekker kunt wandelen. 

Luxe accommodaties

De natuurcamping biedt luxe accommodaties aan, om zo de gasten in de watten de leggen. Kwaliteit en service staat hoog op het lijstje en daarom biedt Kriemelberg Bushcamp diverse moderne accommodaties aan, zodat de gasten een ruime keuze hebben en optimaal kunnen genieten. Op Kriemelberg Bushcamp kun je een safaritent, bungalow, trekkershut of stacaravan / chalet huren. 

Boek nu

Groepsaccommodaties

Ben je met een groep van meer dan 8 personen? De Kriemelberg biedt Groepsaccommodaties aan voor groepen van 14 personen en de camping biedt een accommodatie aan voor 15 tot en met 28 personen. Kortom, voor ieder wat wils! De groepsaccommodaties zijn prachtig gelegen en er zijn genoeg fiets- en wandelmogelijkheden.

Natuurcamping Gelderland

Natuurkampeerterrein

Op het natuurkampeerterrein kies je ervoor om 'ouderwets' te gaan kamperen. Hier zet je middenin het bos je tentje op en ga je terug naar het 'basic' kamperen.  Op het natuurkampeerterrein kom je helemaal tot rust. Als je 'back to basic' gaat kamperen houd je er een unieke ervaring aan over! Op het natuurkampeerterrien zijn alleen vouwwagens, tenten, kampeerauto's en busjes toegestaan. 

Net zoals de gewone kampeerplekken heeft het natuurkampeerterrein sanitaire voorzieningen. 

Bekijk hier de overige voorwaarden en tarieven voor het natuurkampeerterrein. 

 

 

 

Natuurcamping Gelderland

Jaarplaatsen

Wil je een verblijf langer dan een week of zelfs een paar weken? Klik dan hier voor de tarieven van de jaarplaatsen. Een jaarplaats is ideaal, omdat je zo vaak als je wilt lekker naar de bushcamp kan gaan. Zit je met te veel dingen aan je hoofd? Kom gerust elke dag terug om even uitgebreid te ontspannen en te genieten van alle rust. 

Ontdek de Veluwe & natuur

Rondom Kriemelberg Bushcamp, vind je talloze schitterende natuurgebieden en kan je prachtige wandelingen maken door bossen en mooie heides. Neem één van de vele fietspaden of ontdek de overweldigende natuur van Nationaal Park de Hoge Veluwe of het Ermelosche Bos & Heide. 

Tip: Ontdek het Speulder- en Sprielderbos. Dit schitterende bos is op 4 km van Kriemelberg Bushcamp te vinden, is één van de oudste bossen van Nederland en is een echt paradijs voor edelherten, dassen, wilde zwijnen en (roof)vogels. Kortom, tijdens een wandeling door dit prachtige eeuwenoude bos, word je verrast door de mooie natuur en kan je volledig in rust wandelingen. 

Dagje uit met de kinderen

In de omgeving van onze natuurcamping in Gelderland, is er voor jong en oud van alles te beleven. Lekker even een dagje ertussenuit met het gezin. Bezoek het grootste zeezoogdierenpark van Europa, genaamd Dolfinarium of bezoek Walibi Holland en ervaar niet anders dan pure adrenaline. Daarnaast vind je in de omgeving van onze Natuurcamping ook diverse dierentuinen, kinderpretparken en indoor speelhallen. Bekijk hier alle leuke uitjes voor het hele gezin. Heb je nog vragen over de omgeving? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven je graag vrijblijvend advies over de leukste uitjes! 

Contact