Menu

Natuurcamping Gelderland

Dit jaar heerlijk op vakantie naar een natuurcamping in Gelderland? Kriemelberg Bushcamp is dan dé camping die voldoet aan al je wensen. Op Kriemelberg Bushcamp word je wakker in volledige rust en kun je de hele dag genieten van de natuur. Naast de prachtige locatie is er ook veel te doen in de omgeving. Zo liggen er vele bossen rondom de camping, waar je een ochtend lekker kunt wandelen. 

Natuurcamping Gelderland

Kriemelberg Bushcamp is dé natuurcamping in Gelderland waar je de natuur pas echt intens ervaart. Lekker kamperen met je eigen kampeermiddel tussen hoge bomen of verblijven in een van onze sfeervolle natuurhuisjes. Tevens hebben wij in ons aanbod comfortabele safaritenten met uitstekende voorzieningen. Ontdek het kampeer- en verhuuraanbod van Kriemelberg Bushcamp en kom genieten op dé natuurcamping van Gelderland. 

Natuurhuisje Gelderland

De natuurcamping biedt luxe accommodaties aan, om zo de gasten in de watten de leggen. Kwaliteit en service staat hoog op het lijstje en daarom biedt Kriemelberg Bushcamp diverse moderne accommodaties aan, zodat de gasten een ruime keuze hebben en optimaal kunnen genieten. Op Kriemelberg Bushcamp kun je een safaritent, bungalow, trekkershut of stacaravan / chalet huren. 

Boek nu

Groepsaccommodaties in de natuur

Ben je met een groep van meer dan 8 personen? De Kriemelberg biedt Groepsaccommodaties aan voor groepen van 14 personen en de camping biedt een accommodatie aan voor 15 tot en met 28 personen. Kortom, voor ieder wat wils! De groepsaccommodaties zijn prachtig gelegen en er zijn genoeg fiets- en wandelmogelijkheden. Dus ook met een groep kun je de natuurcamping in Gelderland ervaren!

Natuurcamping Gelderland

Natuurkampeerterrein op de Veluwe

Op het natuurkampeerterrein kies je ervoor om 'ouderwets' te gaan kamperen. Hier zet je middenin het bos je tentje op en ga je terug naar het 'basic' kamperen.  Op het natuurkampeerterrein kom je helemaal tot rust. Als je 'back to basic' gaat kamperen houd je er een unieke ervaring aan over! Op het natuurkampeerterrein zijn alleen vouwwagens, tenten, kampeerauto's en busjes toegestaan. 

Net zoals de gewone kampeerplekken heeft het natuurkampeerterrein sanitaire voorzieningen. 

Bekijk hier de overige voorwaarden en tarieven voor het natuurkampeerterrein. 

Safaritent Veluwe

Voor een luxe vakantie waarbij je het ultieme kampeergevoel behoudt, is een verblijf in één van onze safaritenten op de Veluwe precies waarnaar je op zoek bent. Onze safaritenten zijn prachtig gesitueerd in de natuur. Hierdoor ervaar je het heerlijke kampeergevoel, maar doordat de safaritenten naar de fijne ligging ook over uitstekende voorzieningen beschikt, ervaar je ook het luxe vakantiegevoel. De safaritenten maken een gecombineerde vakantie van in alle rust genieten en gebruik maken van luxe voorzieningen mogelijk!

 5 redenen waarom een vakantie bij ons op en top is

  1. Ruim opgezette kampeerplaatsen: tijdens jouw kampeervakantie op Kriemelberg Bushcamp overnacht je op royale kampeerplaatsen en dus erg geschikt voor gezinnen met kinderen. 
  2. Een toffe herinnering: bij Kriemelberg Buschcamp wachten de mooiste avonturen op jou.
  3. Luxe faciliteiten: op Kriembelberg Buscamp vind je de meest luxe faciliteiten voor jong en oud. 
  4. De natuur: op onze camping ben je helemaal een met de natuur. 
  5. En als laatst: De omgeving leent zich uitstekend om leuke activiteiten te ondernemen. 

Natuurcamping Gelderland

Jaarplaatsen 2024

Wil je een verblijf langer dan een week of zelfs een paar weken? Klik dan hier voor de tarieven van de jaarplaatsen. Een jaarplaats in 2024 is ideaal, omdat je zo vaak als je wilt lekker naar de Kriemelberg kan gaan. Zit je met te veel dingen aan je hoofd? Kom gerust elke dag terug om even uitgebreid te ontspannen en te genieten van alle rust. 

Ontdek de Veluwe & natuur

Rondom Kriemelberg Bushcamp, vind je talloze schitterende natuurgebieden en kan je prachtige wandelingen maken door bossen en mooie heides. Neem één van de vele fietspaden of ontdek de overweldigende natuur van Nationaal Park de Hoge Veluwe of het Ermelosche Bos & Heide. 

Tip: Ontdek het Speulder- en Sprielderbos. Dit schitterende bos is op 4 km van Kriemelberg Bushcamp te vinden, is één van de oudste bossen van Nederland en is een echt paradijs voor edelherten, dassen, wilde zwijnen en (roof)vogels. Kortom, tijdens een wandeling door dit prachtige eeuwenoude bos, word je verrast door de mooie natuur en kan je volledig in rust wandelingen. 

Dagje uit met de kinderen

In de omgeving van onze natuurcamping in Gelderland, is er voor jong en oud van alles te beleven. Lekker even een dagje ertussenuit met het gezin. Bezoek het grootste zeezoogdierenpark van Europa, genaamd Dolfinarium of bezoek Walibi Holland en ervaar niet anders dan pure adrenaline. Daarnaast vind je in de omgeving van onze Natuurcamping ook diverse dierentuinen, kinderpretparken en indoor speelhallen. Bekijk hier alle leuke uitjes voor het hele gezin en beleef een heerlijke vakantie op onze camping op de Veluwe. Heb je nog vragen over de omgeving? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven je graag vrijblijvend advies over de leukste uitjes! 

Contact

Boek nu je meivakantie 2024

Ook in 2024 weer genieten van de schitterende natuur? Bekijk dan snel de beschikbaarheid van alle kampeerplaatsen en accommodaties en boek een vakantie bij Kriemelberg Bushcamp. Mocht er tijdens je boeking iets fout gaan, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Wij kijken vervolgens naar het probleem en lossen dit voor jou op! Wij heten je ook volgend jaar weer van harte welkom op onze rustgevende natuurcamping in Gelderland. 

Boek nu