Menu

Kamperen Veluwe

Op Kriemelberg Bushcamp kun je verschillende soorten kampeerplekken huren. Op deze camping is een kampeerplek echt niet verkeerd! De kampeerplekken zijn mooi gelegen in de natuur van de prachtige Veluwe. 

Op De Kriemelberg kun je een 'basic' kampeerplek huren, kampeerplek met extra luxe, kampeerplek met privé sanitair en een aparte kampeerplek aan de rand van de camping. Als je kiest voor de laatste optie, dan ervaar je pas echt het 'ouderwets' kamperen! 

Bekijk de kampeerplaatsen

Kamperen Veluwe

Kamperen op de Veluwe brengt natuurlijk een unieke ervaring met zich mee. De beboste landstreken zijn ideaal om te gaan wandelen, fietsen, mountainbiken of om activiteiten te organiseren. Op de Veluwe kom je helemaal tot rust en kun je uitermate goed genieten van de stilte die de Veluwe met zich meebrengt. 

Naast de Veluwe is er in de omgeving van De Kriemelberg ook mooie natuurgebieden te vinden. Zo heb je het Ermelosche bos, Landgoed Oud Groevenbeek, Speulder- en Sprielderbos, Leuvenumse bos, en natuurlijk het Nationaal Park De Hoge veluwe. 

Kamperen Veluwe

Faciliteiten 

Op Kriemelberg Bushcamp zijn er voldoende faciliteiten voor jong en oud! Voor de kinderen is er een speelvijver, waar ze lekker kunnen spelen met het zand en het water, trampolines, volleybalveld, speeltoestellen en verhuurt de bushcamp ook skelters. 

Restaurant 'de Stal' (open van half april tot half september) waar je lekker kan eten, receptie met een klein winkeltje voor de boodschappen, snackbar, privé-badkamers en het animatie- en recreatieteam organiseert activiteiten voor jong en oud. 

Het recreatieteam 'Het baken uit Harderwijk' komt dit jaar met een gloednieuw programma! Het Baken is er in de Meivakantie van 25 april tot en met 1 mei en in de zomerweken zijn ze er van 11 juli tot en met 10 augustus. 

Leuke steden en pittoreske dorpjes

Om even lekker een dagje te gaan shoppen tijdens je kampeervakantie op de Veluwe, zijn Apeldoorn, Harderwijk en Almere een aanrader. Hier kun je tijdens het shoppen ook genieten van een heerlijk drankje op één van de sfeervolle terrasjes. Door het gevarieerde winkelaanbod in deze drie steden, heb je een ruime keuze uit leuke winkels, boutiques en eetgelegenheden. Je zult na een bezoek aan één van deze steden met een geslaagd en goed gevoel thuiskomen. 

Ook erg leuk om te doen: een dagje cultuur snuiven met de hele familie. In Ermelo zijn er schitterende bezienswaardigheden, die je absoluut tijdens je vakantie op de Veluwe, bezocht moet hebben. Bezoek bijvoorbeeld Molen De Koe, Museum Het Pakhuis of de zomeravond braderie. 

Elburg is gelegen aan het Veluwemeer en in en rondom dit gezellige dorp zijn er veel musea, historische bouwwerken en een kleine visserijhaven te vinden. Kortom, zeker een bezoekje waard dus! 

Ontdek de omgeving

Sfeervol en knus

Kriemelberg Bushcamp staat niet alleen bekend om de ruim opgezette kampeerplaatsen, maar biedt ook meerdere luxe accommodaties aan. Ideaal wanneer je met het gezin er even lekker een weekendje tussenuit bent. De accommodaties zijn namelijk van alle gemakken voorzien en zijn geschikt voor maximaal 6 personen. Luxe en comfort zal in deze sfeervolle accommodaties zeker niet ontbreken. Je beschikt tijdens je overnachting in één van onze bungalows namelijk over een eigen sauna en jacuzzi. Heerlijk toch? Je ontdekt het allemaal bij Kriemelberg Bushcamp! 

Kamperen Veluwe

 Een vakantie op Kriemelberg Bushcamp gaat echt niet vervelen!