Menu

Kamperen Veluwe

Op Kriemelberg Bushcamp kun je verschillende soorten kampeerplekken huren. Op deze camping is een kampeerplek echt niet verkeerd! De kampeerplekken zijn mooi gelegen in de natuur van de prachtige Veluwe. 

Op De Kriemelberg kun je een 'basic' kampeerplek huren, kampeerplek met extra luxe, kampeerplek met privé sanitair en een aparte kampeerplek aan de rand van de camping. Als je kiest voor de laatste optie, dan ervaar je pas echt het 'ouderwets' kamperen! 

Bekijk de kampeerplaatsen

De Veluwe

Kamperen op de Veluwe brengt natuurlijk een unieke ervaring met zich mee. De beboste landstreken zijn ideaal om te gaan wandelen, fietsen, mountainbiken of om activiteiten te organiseren. Op de Veluwe kom je helemaal tot rust en kun je uitermate goed genieten van de stilte die de Veluwe met zich meebrengt. 

Naast de Veluwe is er in de omgeving van De Kriemelberg ook mooie natuurgebieden te vinden. Zo heb je het Ermelosche bos, Landgoed Oud Groevenbeek, Speulder- en Sprielderbos, Leuvenumse bos, en natuurlijk het Nationaal Park De Hoge veluwe. 

Kamperen Veluwe

 

Faciliteiten 

Op Kriemelberg Bushcamp zijn er voldoende faciliteiten voor jong en oud! Voor de kinderen is er een speelvijver, waar ze lekker kunnen spelen met het zand en het water, trampolines, volleybalveld, speeltoestellen en verhuurt de bushcamp ook skelters. 

Restaurant 'de Stal' (open van half april tot half september) waar je lekker kan eten, receptie met een klein winkeltje voor de boodschappen, snackbar, privé-badkamers en het animatie- en recreatieteam organiseert activiteiten voor jong en oud. 

Het recreatieteam 'Het baken uit Harderwijk' komt dit jaar met een gloednieuw programma! Het Baken is er in de Meivakantie van 25 april tot en met 1 mei en in de zomerweken zijn ze er van 11 juli tot en met 10 augustus. 

Kamperen Veluwe

Een vakantie op Kriemelberg Bushcamp gaat echt niet vervelen!